Volán sztrájk

Befejeződött a Volán-dolgozók hétfői kétórás országos sztrájkja. Reggel beszélgetettem az egyik agglomerációs busz sofőrével említette hogy jelenleg 500 fős mínuszuk van ebben a munkakörben már most is állandó a buszok.


Borsod24 Borsod24

1 day agoA Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet SZAKSZ elnöke szerint a Volánbusz cégvezetése arra játszik hogy kedden minden járatot elindít és így a figyelmeztető.

. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. - közölte a társaság. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

által üzemeltetett Borsod-Abaúj-Zemplén megyei járatokat is. A kimaradó járatok listája ITT tekinthető meg. 1 day agoA sztrájk a megyeszékhely.

1 day agoFigyelmeztető Volán-sztrájk. 15 hours agoA meghirdetett sztrájk egy figyelmeztetés volt a Volán Zrt-nek és tulajdonosának az államnak hogy a jelenlegi rezsihelyzet és az inflációs szorítás miatt szükség van. Október 25-én kedden a Volánbusznál működő második legnagyobb buszos érdekképviselet a Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ figyelmeztető.

A vasútvillamoshoz hangolt menetrendi változások Csongrád-Csanád és Békés megyében október 29-étől. Március 30-ától április 1-jéig. A Kisalföld Volán Rt.

Amennyiben az érintett járat. De ha a munkáltató továbbra sem hajlandó engedni a bérigényeknek már nem figyelmeztető sztrájk következik hanem teljes. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten. Tuesday October 25 2022. 1 day agoA sztrájk érinti a Volánbusz Zrt.

Kedden lezajlott a kétórás. 1 day agoA MÁVVolán-csoport 2021-ben kétszázezer forint SZÉP-kártya-juttatást fizetett minden munkavállalónak 2022-ben 10 2023-ban pedig további 5 százalékkal emeli a béreket. Tobb Tizezren Keshetnek El A Volan Sztrajk Miatt - közölte a társaság.

15 hours agoKedden lezajlott a kétórás munkabeszüntetés. 1 day agoA figyelmeztető sztrájk - amelyet törvény szerint a munkáltatóval zajló tárgyalás közben hirdettek meg - az összes megyére 25 városi helyi járatra és a budapesti. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt.

1 day agoHolnap sztrájkol a Volánbusz ezek a járatok nem lesznek elérhetők. A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez. Kedden lezajlott a kétórás.

Társ a mindennapi utazáshoz. Hajnali fél öttől fél hétig tartott a Volán buszvezetők kétórás figyelmeztető sztrájkja mivel nem tudtak megegyezni a béremelésről a tulajdonos ÁPV. Egy lépéssel közelebb a Volán-sztrájk Forrás.

A Kisalföld Volán Rt. A jövő keddi 14 és 16 óra közötti kétórás figyelmeztető sztrájk idejére is biztosítja a jogszabályoknak megfelelő elégséges szolgáltatást a Volánbusz Zrt. A Szolidaritás Autóbusz-közlekedési Szakszervezet SZAKSZ október 25-re figyelmeztető sztrájkot hirdet.

Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos sztrájk. 1 day agoA sztrájk érinti a Volánbusz Zrt. Közlekedési rend változás az októberi munkanap-áthelyezés valamint.

A sztrájk után Szolnokon és környékén legkésőbb egy míg a Jászberény és Tiszafüred körzetében két óra alatt helyre áll a forgalom. Ha nem lesz eredménye a bértárgyalásoknak jön a teljes napos munkabeszüntetés. Nem lesz Volán-sztrájk jövő héten.

Index Belfold Befejezodott A Volan Sztrajk. Véget ért a Volán-társaságoknál üzemkezdet és 7 óra között eltérő időben megtartott országos. A Volán társaságoknál november 27.

A Fovarosi Torvenyszek Szerint Jogszeru A Vasutas Sztrajk A Mav Fellebbez. Hajnali fél öttől fél hétig. - közölte a társaság.

Ha nem lesz eredménye a bértárgyalásoknak jön a teljes napos munkabeszüntetés. MTIMáthé Zoltán Nyomásgyakorlás A tárgyalásokat március 17-én. Az alábbi járatok közlekednek.

A Volánbusz a sztrájk idején biztosítja az elégséges szolgáltatást. - közölte a társaság.


Volan Sztrajk 24 Hu


Sztrajk Szegedi Hirek Szeged365


A Volanbusznal Is Sztrajk Johet Ha Nem Kapnak Ketszer 20 Os Beremelest Portfolio Hu


Index Belfold A Volanbusz A Ketoras Figyelmezteto Sztrajk Idejere Is Biztositja Az Elegseges Szolgaltatast


Gazdasag Megsem Lesz Volan Sztrajk Hetfotol Hvg Hu


Promenad24


Elmarad A Volan Sztrajk


Egyre Kozelebb A Volan Sztrajk 24 Hu


Mokka Kozlekedesi Sztrajk 30 Os Jaratritkitas Johet Tv2 Hu Youtube


Minden Fejlemeny Amit A Z Sztrajk Temajarol Tudni Erdemes


Bikd0whye Zidm


Volaninform Home Facebook


Elmarad A Volan Sztrajk


Megsem Lesz Otnapos Volan Sztrajk 24 Hu


Kedden Sztrajk Lesz A Volanbusznal Borsod24


7rhz1nl9wysftm


Origo Cimkek Kozuti Kozlekedesi Szakszervezet


Atv


Gbehkdou2t6icm

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel